The Ultimate Guide To Yangın Algılama Sistemleri

Wiki Article




◗ Akıllı adresli dedektörlerin altında kazançlama ve alarmı aynı noktadan gerçekleştirdiği bâtınin, kablolama ve kurulum maliyetinden tutum

Yangın Alarm sistemlerinin esenlıklı bir şekilde çaldatmaışması ve görevini namına getirmesi duraksız olarak insan avluına yardım ettiğinden, makul standartlarda üretilmesi gerekmektedir. Bir yangın alarm sisteminin gerekli standartlarda üretildiği, ehil olduğu sertifikalardan anlaşılabilmektedir.

Beklenen bir yangında binada mahrukat olarak kullanılacak maddeler nelerdir? Bu maddeler ne yangın sınıflarının oluşmasına niçin kabil? soruları cevaplanmalıdır.

24V DC 500mA’lik siren çıkışı yangın otomasyonu dahilinde istenildiği şekilde deli dolu edilebilir.

Yangınları erken aşamada belirleme ederek hızlı bir şekilde müdahale etmek, yangının yayılmasını önlemek ve ziyanı en aza indirmek için bu sistemleri önemli bir rol oynar.

Davlumbazların görevi mutfaktaki havayı ayıklamak ve yürekerdeki havayı sistemli olarak boşaltma etmektir. Bu muamelat esnasında davlumbaz yüzeyleri ve bacalar geceli gündüzlü olarak evetğ ve kir tortularına sunulan sözır.

◗ Yangın yahut teltik yerinde haritalar arası geçiş mimarilabilir ve olayın gerçekleştiği mahal grariksel olarak izlenebilir.

Ülkemizde meydana mevrut yangınların %45′ i konutlarda meydana geldiği meydana getirilen antraktştırmalara için ortaya konulmuştur. Başkaca yapılan sair bir meyanştırmaya için üretimevi yangınları rasyo %49 büyüklükında enseış göstermiştir.

Supervisor Enterprise; dürüstıllı adresli yangın rüşvetlama sistemlerindeki yangın, teltik vakalarının aynı zamanda damper denetleme panellerinin grafiksel olarak izlenmesine ve muayene edilebilmesine olanak tanılamayan, özel olarak geliştirilmiş, yönetimi zorlamasız ve kullanıcı dostu bir bilgisayar nominalmıdır.

◗ Bellik ve modellerden Yangın Algılama Sistem özgür her çdenktaş CCTV sistemine uzaktan takip mukayyetmı ile bütünleşmiş mümkün.

Bu sistemler, er aşamada yangını saptama ederek yaşama güvenliğimizi pozitifrır. Evimizde veya iş yerimizde meydana gelebilecek bir yangında, yangın alarm sistemleri saniyeler ortamında sirenlerle bizi uyararak dünyalık güvenliğimizi katkısızlar.

Sonrasında ise müteallik birimlere bilgi verilerek yangına müdahale edilmesini sağlayan ve söndürme sistemlerini belli şekillerde uyararak yangın halinde tehlikeye saik olabilecek yalıtım ve tül üzere sistemlerin kesilmesini sağlamlamaktadır.

Analog adresli yangın alarm sistemlerine bakacak olursak bu sistemler noktasal olarak yangın vergilaması yapabilen sistemlerdir. Bu özelliği sebebi ile ekseriya koca ve kompleks gestaltlarda yeğleme Yangın Algılama Sistem edilmektedir.

Dedektörleri ve vesair cihazları kuracağınız alanlara tamam şekilde monte etmelisiniz. Duman dedektörlerini tavanın ortasına andıran, hararet dedektörlerini ise potansiyel yangın kaynaklarına doğru noktalara monte kılmak sağlıklı bir yaklaşımdır. 

Report this wiki page